Verveel je deze Valentijnsdag niet met deze Videoland releases
Foto: Videoland

Dit zijn de films die speciaal voor Valentijnsdag op Videoland worden gezet: Grease (2 februari), That Awkward Moment (4 februari), No Strings Attached (9 februari), Ghosts of Girlfriends Past (7 februari) en Zwaar Verliefd! (12 februari). Films die al te zien waren bij Videoland, die ook ideaal zijn voor Valentijnsdag, zijn Me Before You, De Matchmaker, Letters to Juliet en Hartenstrijd.

Temptation Island tussen Videoland releases

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf 14 februari ook te zien op Videoland. Videoland is perfect voor je als je van Nederlandse series houdt, het platform biedt ook wat Engelstalige series (zoals The Handmaid’s Tale), maar voornamelijk Nederlandse. Als je meer van Amerikaanse/Britse series houdt, is Netflix of HBO aan te raden.

Bekijk onze special met de beste Videoland series en kom erachter wat Videoland nog meer te bieden heeft. Als je meer van Netflix houdt, lees dan onze special met beste Netflix series in 2019 om naar uit te kijken. We hebben ook een special geschreven over de beste HBO series in 2019.