Op dit moment wordt er een podium opgebouwd in het noordwesten van de Fortnite Battle Royale Map. Pleasant Park, het rustige stadje dat hier al tijden ligt, zal dit weekend een stuk onrustiger worden. Marshmello gaat namelijk een optreden geven op het American Football-veld dat hier ligt. Het is zeker dat dit gaat gebeuren, maar het is nog niet officieel aangekondigd door Epic Games.

Fortnite Marshmello event met een in-game optreden

Toch is het zeker, want wanneer we naar de agenda van Marshmello kijken, zien we dat er aankomende zaterdag een optreden in Pleasant Park gepland staat. Het is bekend dat Marshmello fan is van Fortnite Battle Royale, maar ook van populaire streamer Ninja. De twee bekendheden hebben online al meerdere malen gespeeld. Maar daar blijft het niet bij, want tijdens het het Pro-Am toernooi tijdens E3 gingen de twee er met de winst vandoor.

Maar het Fortnite Marshmello event op zaterdagavond is niet de enige feature in Fortnite Battle Royale die met de bekende DJ te maken heeft. Epic Games heeft gisteren op Twitter een Marshmello skin onthuld. De Marshmello Outfit, een Mello Rider Glider en de Marsh Walk Emote zijn op dit moment beschikbaar in de Fortnite Item Shop.

Nieuwe update met de week 9 challenges

Eerder deze week werden de Fortnite week 9 challenges bekendgemaakt. Met deze challenges zijn weer vijftig Battle Stars te verdienen, waarmee jij misschien wel naar Tier 100 zou kunnen stijgen. Ook werd er op dinsdag, na een iets langere downtime, een update uitgebracht. De Fortnite v7.30 update betekent het einde van onder andere de Bolt-action Sniper Rifle en Burst Rifle, maar de Suppressed SMG werd teruggebracht.

Fortnite Battle Royale is gratis verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.