World Record Egg game dating simulator waarbij je een ei datet

In de World Record Egg game is het de bedoeling dat de speler de foto van het ei wat viral is gegaan zo veel mogelijk likes, retweets en duimpjes omhoog. Dit doet de speler door in de game zelf kleine spelletjes te spelen waarbij hij of zij het ei moet vinden. Daarna geeft de speler het ei wat liefde door middel van de eerder genoemde likes en zal het hartje rechts bovenin de game groeien. Dit laat zien hoeveel het ei van de speler houdt.

De World Record Egg game is ontwikkeld in een visuele stijl die als schattig wordt gezien en zit niet alleen vol met spelletjes in de game zelf, maar ook met woordgrappen. Deze woordgrappen zijn allemaal ei-gerelateerd. Desondanks de schattige visuele stijl heeft de game toch ook wel wat horror-neigingen. Als speler kun je bijvoorbeeld maar beter weglaten hoe vaak je een eitje bij je ontbijt neemt.

De game heeft twee verschillende eindes. De keuzes die de speler maakt in de game en de manier waarop de speler de vragen beantwoord zullen dus invloed hebben op hoe het liefdesverhaal met het ei verloopt. Deze game is op de website van The World Record Egg Dating simulator te downloaden voor zowel Windows als IOS.

Waar komt World Record Egg game vandaan?

Het ei dat de hoofdrol speelt in de dating simulator is een foto die recent viral is gegaan in de Instagram app. Een gebruiker wilde ervoor zorgen dat een foto van een ei de huidige wereldrecordhouder, Kylie Jenner, van de troon werd gestoten. Kylie Jenner had het wereldrecord verbroken met een foto die ze had geplaatst samen met haar dochter.

Die foto behaalde meer dan achttien miljoen likes. De foto die is geplaatst van het ei haalde daarentegen maar liefst meer dan vijftig miljoen likes. Het doel van de anonieme gebruiker van het Instagram account is dus massaal behaald. Op dit moment is het volgende doel van de Instagram gebruikers om erachter te komen wie achter een van de beste accounts om te volgen op dit moment zit.