Over een paar dagen is het voor fans over de hele wereld eindelijk tijd om het derde deel van Kingdom Hearts te spelen. De pre-orders van de Kingdom Hearts 3 Deluxe Edition worden snel verhandeld en is bij enkele webshops zoals Game Mania de PlayStation 4 variant van de game al uitverkocht. Bij de Game Mania is de Xbox One variant nu nog wel beschikbaar.

Kingdom Hearts 3 Deluxe Edition kopen niet onmogelijk

Gelukkig voor fans is de Deluxe Edition van Kingdom Hearts 3 nog niet helemaal uitverkocht, hij is bijvoorbeeld nog wel te vinden bij bol.com voor 89,99 euro. De meest goedkope webshop in Nederland waar je de pre-order van Kingdom Hearts 3 Deluxe Edition kunt bestellen is op Game Supplier voor 84,79 euro.

De Deluxe Edition van Kingdom Hearts 3 komt met een aantal voordelen, zoals de officiële Disney Pin van Sora, de held in de game. Verder komt je game binnen in een Steelbook verpakking en bevat deze Steelbook verpakking niet alleen de game maar ook een artbook. Het is dus een luxe versie voor de grootste fans van de game franchise.

Een Disney-droom in een game

Kingdom Hearts 3 komt uit op 29 januari 2019, dus het is nog iets meer dan een week afwachten tot de pre-orders bij de fans arriveren. Vanaf dan kunnen deze fans nieuwe avonturen beleven in de Disney-gevulde wereld. Eerder zijn wij aanwezig gamescom, waar wij het eerste beetje gameplay van Kingdom Hearts 3 hebben kunnen proeven. In ons artikel over de gameplay noemen wij de game een Disney-droom.

Het wordt momenteel steeds moeilijker om de Deluxe Edition in huis te halen, maar het is nog niet te laat om de luxe variant van Kingdom Hearts 3 te kopen. Deze versie is nog op meerdere websites beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf dan kunnen fans opnieuw beginnen een een reis door het Disney-universum.

Kingdom Hearts 3 komt uit op 29 januari 2019 voor de PlayStation 4 en de Xbox One.