Om VR games te kunnen spelen het je uiteraard wel het juiste platform nodig. Zo kun je kiezen voor PSVR. Bij Game Mania kun je een PlayStation VR, Camera V2 en VR Worlds voor maar 249 euro aanschaffen. Normaal gesproken zou je voor deze bundel driehonderd euro betalen. Dit is dus het ideale moment om jezelf onder te dompelen in de wereld van VR.

Beste VR winter aanbiedingen

Maar niet alleen de console is in de aanbieding, want er zijn ook genoeg games flink afgeprijsd. En niet alleen bij Game Mania, maar ook bij andere aanbieders, zoals bol.com en Nedgame. Hieronder vinden jullie een kort overzicht van de beste aanbiedingen op VR games.

Er zijn meer games in de aanbieding, maar er zijn een heel aantal games uitverkocht. Houd de websites van Game Mania, bol.com en Nedgame in de gaten voor de laatste updates.

Beste VR workout games

Wellicht zitten er voor jou geen leuke games tussen deze aanbiedingen. Dan kun je altijd nog kiezen voor een van de games uit ons artikel met de beste VR workout games. We weten namelijk zeker dat je tijdens het spelen van deze games buiten adem raakt en dat je de volgende dag met spierpijn wakker wordt. Sporten vanuit je huiskamer was nog nooit zo makkelijk!

In de lijst met de beste VR workout games staat onder andere Beat Saber. Deze VR games zorgt er sowieso voor dat je met het zweet op je voorhoofd in de woonkamer staat. In onze Beat Saber review lees je er alles over!