Net zoals in de voorgaande seizoenen is er een gratis skin vrij te spelen in de Fortnite Battle Pass. Nadat een speler alle challenges van zeven verschillende weken heeft voltooid, ontgrendelt hij hiermee een gratis skin. Het hoeven niet per se de eerste zeven weken te zijn, maar nu kan de skin voor het eerst in Fortnite season 7 vrij worden gespeeld.

Fortnite season 7 week 7 challenges

Hieronder vinden jullie een overzicht van de Fortnite season 7 week 7 challenges. Er zijn gratis challenges, maar de meeste challenges zijn betaald. Hiervoor moet je de Battle Pass aanschaffen in Fortnite Battle Royale. Door middel van deze Battle Pass speel je enorm veel cosmetische items vrij.

Gratis challenges

  • Bezoek alle zeven Expedition Outposts voor 5 sterren
  • Gebruik drie verschillende Rifts voor 5 sterren
  • Elimineer drie tegenstanders met een Pistol voor 10 sterren


Battle Pass challenges

  • Land in Salty Springs voor 1 ster (stage 1/5)
  • Open zeven schatkisten in Loot Lake en Frostly Flights voor 5 sterren
  • Vernietig een vliegende X-4 Stormwing voor 10 sterren
  • Breng je tegenstanders 200 schade toe in een match voor 10 sterren (stage 1/3)

Moeilijkere challenges in week 7

De afgelopen weken heeft Epic Games veel gebruik gemaakt van oude challenges, maar deze week zijn er een aantal nieuwe, moeilijkere challenges beschikbaar. Zo is het helemaal niet gemakkelijk om een X-4 Stormwing uit de lucht te schieten. Daarnaast moet je in één match 200 schade aanrichten bij je tegenstanders. Hiervoor moet je dan wel een goede match hebben, want als je gelijk aan het begin dood gaat, ga je het niet redden.

Eerder deze weken zagen we iets wat misschien wel de eerste Fortnite season 8 teaser is. Er is namelijk een enorme ijsbal ontstaan boven Polar Peak, daarnaast is er een geheime basis gevonden op het eiland in het zuidwesten van de Fortnite Map.