Voor degene die Astro Bot: Rescue Mission nog in huis wil halen is dit de perfecte gelegenheid. De game is op dit moment namelijk flink in de uitverkoop. Deze game heeft bij ons de nummer 1 van de beste VR games van 2018 behaald. Het is een platformer in de vorm van een VR-game waarin je een robot met een missie bestuurt.

In de game moet de robot zich een weg banen door de 20 levels waarin jij als speler de sprongen precies goed moet maken. Je bent namelijk op een missie om de rest van je bemanning te redden terwijl je ondertussen de geheimen van je omgeving ontdekt. Naast deze 20 missies kun je nog 26 missies vrij spelen, er is dus genoeg speelplezier te beleven.

Momenteel kun je Astro Bot: Rescue Mission halen bij de Game Mania voor 9,98 euro in plaats van 39,98 euro. De game is exclusief beschikbaar voor de PlayStation 4.

Ook Just Cause 4 te vinden bij Game Mania Dagdeals

Ook Just Cause 4 is momenteel scherp geprijsd bij de Game Mania Dagdeals, vooral aangezien de game nog zo nieuw is. Dankzij deze deal is de game momenteel zelfs goedkoper dan een tweedehands versie. Het vierde deel van de game franchise is tot nu toe al meerdere keren in de uitverkoop geweest, aangezien de game uitkwam in december en alle koopjes sindsdien tot leven zijn gekomen.

Er is genoeg actie te beleven in Just Cause 4, aangezien je het verzet leidt die onderweg is om de militaire organisatie genaamd Black Hand te verslaan. Dit allemaal terwijl je een prachtige omgeving van een tropisch eiland verkent waar je als actieverslaafde ook genoeg explosies kunt bewonderen.

Je kunt Just Cause 4 nu binnenslepen bij de Game Mania voor slechts 39,00 in plaats van 64,98 euro. Just Cause 4 is beschikbaar voor Xbox One, PC en PlayStation 4.