Er heeft een hoop tijd gezeten tussen The Walking Dead The Final Season episode 2 en 3, maar dit kwam door het ongelukkige faillissement van Telltale Games. Nadat het bedrijf op Twitter verklaarde dat het bedrijf failliet ging, hadden fans nog weinig hoop op het afronden van hun avontuur met Clementine.

Skybound Games maakt The Walking Dead The Final Season af

Toch kwam Skybound Games door de bocht, met het bewijs dat je geen cape hoeft te dragen om een superheld te zijn. Vandaag heeft het bedrijf hun eerste The Walking Dead game episode uitgebracht, maar ook helden kunnen fouten maken. Het bedrijf heeft namelijk wel direct de releasedatum van de volgende episode gelekt.

De tweede episode van het laatste seizoen kwam uit in september 2018, waarna wij ook een Suffer The Children review hebben geschreven. Vandaag is de derde episode, Broken Toys, uitgebracht. Dat is vier maanden later, dus daar zit een groot tijdsverschil tussen. Toch is dat wel begrijpelijk, aangezien Skybound Games waarschijnlijk eerst alles op een rijtje heeft moeten zetten.

The Walking Dead The Final Season episode 4 releasedatum niet bevestigd

Hoewel de releasedatum van de The Walking Dead The Final Season episode 4 nog niet is bevestigd door Skybound Games, werd de vierde episode al wel bevestigd op Twitter. Hierin werd ook verteld dat de releasedatum snel zou worden verteld. De releasedatum in het game-menu van The Final Season geeft wel hoop dat fans dit keer niet zo lang hoeven te wachten op de nieuwe episode, namelijk maar twee maanden.

Het team van Skybound Games dat aan de laatste twee episodes van The Walking Dead werkt, heeft zichzelf #StillNotBitten genoemd. Dit is een van de beroemde uitspraken van Clementine in de game, die door de games heen een stuk stoerder is geworden. Over twee maanden kunnen fans hun avontuur met Clementine afronden zoals het hoort, in plaats van een onafgemaakte serie. Veel fans hebben Skybound Games hier ook voor bedankt.

The Walking Dead The Final Season episode 3 is vandaag uitgekomen voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.