De PC-versie van What Remains of Edith Finch is normaal gesproken beschikbaar op Steam. Epic Games gaat al een tijdje de concurrentie aan met Steam. Dat doet ze onder andere door verschillende games gratis aan te bieden. De komende twee weken kan What Remains of Edith Finch gratis worden gedownload.

What Remains of Edith Finch gratis te downloaden

Het verhaal gaat (logischerwijs) over Edith Finch. Ze is de laatste overlevende uit haar familie. In het verhaal blijkt dat er al vijf generaties lang een vloek over haar familie heerst. Hierdoor overlijden alle familieleden, op een lid na, op een ongebruikelijke manier. In het heden is Edith teruggekeerd naar het huis van haar familie in Washington. Hier wil ze erachter komen wat er allemaal gebeurd is en vooral waarom het gebeurde. In de game wordt de dood van ieder familielid kort getoond door middel van een stukje gameplay.

What Remains of Edith Finch kwam in 2017 uit en werd meteen ontzettend positief ontvangen door de critici. Volgens hen zit het verhaal fantastisch in elkaar. Dat kunnen wij bevestigen, want de game staat niet voor niets op de eerste plaats in onze lijst met de beste storylines in games. De game is zo mysterieus dat je constant geboeid blijft om achter het echte verhaal te komen.

Iedere twee weken een andere gratis game

Deze game is niet zomaar gratis te krijgen in de Epic Games Store. Eerder waren Subnautica en Super Meat Boy al gratis te downloaden. Dit is onderdeel van een plan van Epic Games om de concurrentiestrijd aan te gaan met Steam. Iedere twee weken is er een andere game gratis te downloaden in de Epic Games Store. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte als de volgende game beschikbaar is.

Hier kun je What Remains of Edith Finch gratis downloaden!