Zelda II The Adventure of Link is al een oudere game, hij werd namelijk voor het eerst uitgebracht in 1987. De setting van de game is een paar jaar later dan de eerste game, waarin Link kennis maakt met zijn dubbelganger Dark Link. Met veel nostalgische waarde is het voor fans van The Legend of Zelda een mooie aanvulling aan Switch Online.

Ook Blaster Master wordt op 16 januari toegevoegd aan Switch Online, een run and gun klassieker uit 1988. Voor zijn tijd was het een game met veel positieve reviews en in die tijd werd de game ook als vernieuwend beschouwd. Voor spelers is het dus een kans om hun jeugd te herbeleven of is het voor andere spelers een kans om deze oude game een keer uit te proberen.

Positieve reacties

Mensen reageren positief op het Twitterbericht dat de games naar de Nintendo Switch zullen komen. Het moedigt meerdere mensen aan om een Switch Online abonnement aan te schaffen, dus het lijkt een goede zet van Nintendo om deze oude NES games naar een nieuw platform te verhuizen. Vandaar dat fans blij zijn met de port van Zelda II The Adventures of Link naar Nintendo Switch Online.

Bij Nintendo lijkt het erop dat veel games op een fijne manier ouder worden en het vaak nog gewilde games zijn om opnieuw te spelen. Zelda II The Adventures of Link ging in zijn tijd de eerste The Legend of Zelda game ver voorbij, met mooiere graphics en nieuwe gameplay. Ondertussen zijn we 32 jaar verder en is de game-industrie flink verbeterd, maar toch gaat er soms niks boven een oude 2D game.

Meer dan Zelda II The Adventures of Link op Nintendo Switch Online

Dit zijn niet de enige NES games die aan Switch Online zijn toegevoegd. Er zijn nog veel meer oude games toegevoegd, dus er is momenteel voor ieder wat wils. Ook de eerste The Legend of Zelda staat daartussen, waardoor je het begin van een game-franchise (opnieuw) kunt meemaken. Ook zijn er verschillende Mario games toegevoegd, evenals andere oude games die momenteel minder bekend zijn maar vroeger erg populair waren.

Welke oude games zou jij op Switch Online willen zien? Wij hebben een artikel geschreven met de top 10 games die wij op de Nintendo Switch zouden willen zien.