De officiële releasedatum werd midden in de zomer bekendgemaakt. De game zou halverwege februari uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Maar de releasedatum is nu verschoven naar 1 maart 2019. Het is al even geleden dat de laatste Dead or Alive game uitkwam. Dead or Alive 5 kwam namelijk in 2012 uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De fans van de populaire fighting game kunnen zich nu opmaken voor de volgende release.

Dead or Alive 6 releasedatum uitgesteld

Het nieuws wordt bekendgemaakt op Twitter. Hierop is een aantal uur geleden een tweet geplaatst waarop te zien is dat de releasedatum is uitgesteld voor alle platformen. Daarbij staat een quote van Yohei Shimbori, de regisseur en producent van Dead or Alive 6. Die is te zien in de tweet hieronder.

De gebeurtenissen in Dead or Alive 6 zijn het vervolg op de gebeurtenissen uit Dead or Alive 5. Kasumi is het hoofdpersonage uit de Dead or Alive serie sinds de allereerste game die in 1996 uitkwam. Er zijn op dit moment 25 speelbare karakters bekend. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe stages, waar epische gevechten kunnen worden gevoerd tussen twee van de speelbare karakters.

Verschillende edities van Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 komt nu dus op 1 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Er is een Standard Edition en een Digital Deluxe Edition beschikbaar.