Foto: The Drone

Een jonge man genaamd Chris besluit een drone te kopen, maar hier krijgt hij al gauw spijt van. Deze drone lijkt namelijk een eigen soort leven te hebben. Plotseling komen er mysterieuze berichten, worden Chris en zijn vriendin gefilmd en achterna gezeten en doet de drone allemaal dingen uit zichzelf. Op een zeker moment, beginnen er zelfs lijken te vallen.

Horrorfilm met drone nieuw spektakel?

Er bestaan al genoeg horrorfilms met bijzondere kwaadaardigheden, maar een drone is een nieuwe. Regisseur Jordan Rubin zorgt er dit jaar namelijk voor dat er een film uitkomt met een kwaadaardige drone. Het is niet de eerste keer dat Rubin een horrorfilm maakt met de gevaren van technologie. Deze regisseur heeft al eerder films geregisseerd als Unfriended: Dark Web en Searching waarin technologie ook grote rollen speelde.

Of The Drone de beste film van het jaar gaat worden is nog maar de vraag, maar het heeft wel kans om goed te scoren. Tenminste, wel op het internet. Ook Unfriended is namelijk beter ontvangen dan verwacht. Met een budget van een miljoen dollar bracht de film namelijk 64 miljoen dollar op. In onze review van Unfriended was de film helaas wel wat minder goed ontvangen. Wij beschreven bijvoorbeeld het acteerwerk als middelmatig.

In The Drone zullen rollen vertolkt worden door Anita Briem (Justice League), John Brotherton (Guardians of the Galaxy en Fast & Furious 7) en Simon Rex (Scary Movie). Of deze acteurs het beter zullen doen dan de acteurs uit Unfriended moeten we nog even afwachten, maar als je kijkt naar eerder werk is dit wel mogelijk.

Wanneer de horrorfilm The Drone uit gaat komen is niet bekend, maar wel is bekend dat het dit jaar nog zal gaan gebeuren.