Foto: The Walt Disney Company Benelux

Op de gelekte afbeelding is duidelijk te zien dat er een aantal grote verschillen zijn met het uiterlijk van Bo Peep. Niet alleen is het vrouwtje niet meer gemaakt van porselein op de foto, maar is haar garderobe blijkbaar ook vernieuwd. De roze jurk van Bo Peep is vervangen door een moderne blauwe jurk. Verder is haar hoed verdwenen en in plaats daarvan heeft ze nu kleinere roze accessoires.

Het is mogelijk dat de Bo Peep zoals oudere fans haar kennen nog steeds op die manier in de film zal verschijnen. Het is namelijk mogelijk dat dit maar een poster is voor in de winkels. Er zit toch wel een kans in dat dit het nieuwe uiterlijk zal zijn van Woody’s geliefde. Of het liefdesverhaal van Woody en Bo Peep voor zal komen in Toy Story 4 is nog maar de vraag.

Bo Peep in Toy Story 4

In Toy Story 3 was Bo Peep helemaal niet aanwezig naast een kleine verwijzing. Hoewel het nog niet officieel bevestigd is of ze in het volgende Toy Story deel zal verschijnen, lijkt deze poster te bevestigen dat dit wel zo is. Ze zal dan één van de oude terugkerende personages zijn in de film.,

Naast oude personages zijn er genoeg nieuwe karakters geïntroduceerd in de teasers en trailers van Toy Story 4. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bunny en Ducky, twee zachte knuffeltjes die samen met Woody en Buzz in de tweede teaser trailer zitten. Veel meer is er nog niet bekend over de Pixar film.

De releasedatum van Toy Story 4 staat vast op 21 juni 2019.