Foto: Universal Pictures

Een paar acteurs die in de film zullen gaan spelen zijn al bekend, namelijk: Liam Neeson, die de rol van een baas in een kantoor in Londen zal spelen. Ook Chris Hemsworth en Tessa Thompson zullen in de spin-off film te zien zijn als twee agenten; Agent H en Agent M. Er worden allerlei moorden gepleegd en dit duo moet deze mysteries gaan oplossen. Ook zijn Rafe Spall, Kumail Nanjiani en Rebecca Ferguson te zien in de film.

Men In Black International trailer en poster onthuld op Twitter

De rollen van het duo zijn gebaseerd op die van Will Smith en Tommy Lee Jones uit de originele Men In Black die in 1997 te zien was. Zij kregen de namen ‘J’ en ‘K’ en moesten de wereld beschermen tegen de buitenaardse wereld. Deze film was weer gebaseerd op de stripserie The Men in Black van Aircel Comics.

De film zal worden geregisseerd door F. Gary Gray, die ook wel bekend is van The Fate Of The Furious en Straight Outta Compton. Men In Black International zal vanaf juni 2019 op het witte doek te zien zijn.

Voor meer spin-off series kan je ons artikel van de top 10 beste spin-offs lezen. Heb je geen idee hoe je de koude dagen door moet komen? Lees dan vooral ons artikel over de vijf beste kerstfilms op Netflix.