Foto: Asus

Deze nieuwe laptop van ASUS werd ontwikkeld met het doel de gebruiker om te laten gaan met de nieuwe ScreenPad-functie. Door de functie kun je sneller en makkelijker te werk gaan op je laptop. Je kan de ScreenPad bijvoorbeeld gebruiken voor het kijken van Youtube-video's of voor het gebruiken van intelligente widgets als een rekenmachine. Lees meer over de ScreenPad in de tutorial van ASUS.

De ZenBook Pro 14 is daarnaast licht, snel en dun. De ASUS-laptop beschikt over een Intel Core i7-processor en heeft een NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q grafische kaart waardoor de laptop alle zware klussen aankan. De laptop is dus ook geschikt om games op te spelen.

De laptop heeft een dunne rand en is gemaakt van aluminium, het scherm is 14-inch en wordt ondersteund door NanoEdge FHD. De ZenBook Pro 14 beschikt daarnaast over een set aan I/O-poorten, dat zorgt voor prima connectiviteit en maakt de laptop gemakkelijk te gebruiken voor zowel thuis als onderweg.

ASUS ZenBook Pro 14 specificaties

De verdere specificaties zijn als volgt:

  • 4-16 GB aan RAM-geheugen
  • 256-512 GB aan opslagcapaciteit
  • Gewcht van 1.6 kg
  • Schermgrootte van 14-inch
  • 16 GB aan DDR4-geheugen

De ASUS ZenBook Pro 14 kost tussen de 1,199 en 1,299 euro en is verkrijgbaar in de kleur deep dive blue. De laptop is voor die prijs verkrijgbaar bij www.mediamarkt.nl, www.coolblue.nl en www.yorcom.nl. Vind je de producten van ASUS interessant? Lees dan onze ASUS Zenfone Max review. Bekijk onze ASUS ROG Hero 2 review als je meer van de laptops bent!