Nintendo brak al een record met Super Smash Bros Ultimate. Door middel van 74 speelbare vechters, ruim 100 stages, meer dan 800 muziektracks en nog veel meer is de game namelijk ook de grootste cross-over game ooit. Nu is het nieuwe record verbroken. Tijdens de lanceringsperiode is de game meer verkocht dan andere grote Nintendo games zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Mario Kart 8 Deluxe. Deze games zijn inmiddels elk verantwoordelijk voor het verkopen van 10 miljoen exemplaren.

Super Smash Bros Ultimate werd op 7 december uitgebracht en verbreekt zelfs nog meer records dan de bovenstaande verbrekingen. Tijdens de eerste drie dagen na de lancering werd de game al dertig procent meer verkocht dan Mario Kart Wii, van deze game zijn er uiteindelijk in totaal 37 miljoen exemplaren verkocht.

Super Smash Bros Ultimate doet het goed in de eShop van de Switch

Niet iedereen gaat voor een fysiek exemplaar van de populaire vechters game. Er zijn genoeg vechtersbazen die de game in huis halen door middel van de Nintendo eShop. Ondanks dat de Nintendo Switch pas twintig maanden in de verkoop is, heeft de console al vijf van de tien beste beste Europese software-lanceringen voor home-consoles op zijn naam staan.

Super Smash Bros Ultime is de grootste Super Smash Bros game die Nintendo ooit heeft gecreëerd en is exclusief voor de Nintendo Switch. De game is sinds 7 december 2018 wereldwijd verkrijgbaar en heeft al veel mensen plezier gebracht. Als je benieuwd bent naar meer details over de game, kun je die lezen in onze Super Smash Bros Ultimate review, de game werd bekroond met een 9,7.