Waarom je een MediaMarkt HP laptop of desktop moet kopen

OMEN by HP 15-DC0850ND Notebook

Met de OMEN by HP 15-DC0850ND heb je voor 1149 euro een notebook met Intel Core i7-8750H processor die door middel van de Intel Turbo Boost-technologie en 16 GB RAM geheugen zeker niet mis is. Ook weet de notebook prachtige graphics tevoorschijn te toveren dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti en door middel van een terrabyte aan geheugen kun je genoeg grote spellen op je laptop. Dat alles wordt verpakt op een prachtig mooi 15,6 Full HD-scherm.

Je kunt de OMEN by HP 15-DC0850ND bij de Mediamarkt nu voor 1149 euro kopen. Normaal kost de laptop 1299 euro.

Dankzij het Omen Command Center kun je je notebook helemaal instellen op hoe jij games het liefste speelt en door de speciaal ontworpen audio heb je geen koptelefoon nodig om het geluid goed te horen. Al met al gaat de OMEN by HP 15-DC0850ND ongeveer tien uur mee voordat de batterij leeg is wat een prima tijd is. Vervolgens kun je door de Fast Charge-functie als de bliksem opladen waardoor je laptop supersnel klaar is voor de volgende keer dat je op stap gaat.

De notebook is afgewerkt is voorzien van een fraai design met zwarte en rode kleuren. Daarnaast wordt het toetsenbord verlicht met neon-rode kleuren waardoor je helemaal de blits maakt met je prachtige notebook. Het is simpelweg een fantastische notebook die je voor deze lage prijs zeker niet links moet laten liggen.

HP Pavilion Gaming 15-CX0808ND Notebook

De HP Gaming Pavilion 15-CX0808ND kost 1149 euro en is dankzij de goede specificaties de aanschaf meer dan waard. Zo bevat de notebook een Intel Core i7-8750H processor die door middel van de Intel Turbo Boost-technologie voor nog betere prestaties zorgt. Met een terrabyte aan opslagcapaciteit en 8 GB RAM geheugen heb je in ieder geval genoeg ruimte voor leuke games.

Je kunt de HP Pavilion Gaming 15-CX0808ND bij de Mediamarkt voor 1149 euro kopen.

Door de NVIDIA GeForce GTX 1050 grafische kaart hoef je je daarnaast ook geen zorgen te maken over de zwaarste spellen, want die kan de Notebook soepel laten draaien. Al met al kun je de notebook met één keer opladen ongeveer tien uur gebruiken, dus bang hoef je niet te zijn als je je oplader een keer vergeet. De HP Gaming Pavilion 15-CX0808ND is afgewerkt met een mooi zwart design dat je ook nog eens gemakkelijk mee kunt nemen aangezien de notebook maar 2,4 kilo weegt.

OMEN by HP 17-AN183ND Notebook

Door de OMEN by HP 17-AN183ND kun je de grootste AAA-titels moeiteloos onderweg spelen aangezien de notebook is uitgerust met een Intel Core i7-8750H processor en een GeForce GTX 1050. Verder is de notebook ook nog eens uitgerust met 8GB RAM geheugen en één terrabyte harde schijf geheugen. Het allermooiste is dat je de games die je gaat spelen op een 17,3 inch scherm speelt en het net lijkt alsof je in de game zit.

Je kunt de OMEN by HP 17-AN183ND bij de Mediamarkt voor 1199 euro kopen.

De notebook wordt overigens ook niet warm dankzij een goed koelingsysteem dus je hoeft ook niet bang te zijn dat je een verwarming op je schoot plaatst. De notebook gaat meer dan twaalf uur mee met één keer opladen en weegt 3,7 kilogram, waardoor je laptop gemakkelijk mee kunt nemen onderweg. Ideaal voor gamen onderweg dus!

HP OMEN 875-0184ND Desktop

Met de HP OMEN 875-0184ND desktop kun je met een bakbeest van een PC aan de slag met de nieuwste games! Als je de mooiste versies van Battlefield V en Assassin's Creed Odyssey wilt spelen kan het met deze PC dankzij de Intel Core i7-8700 processor en het 16 GB RAM geheugen. De grafische kaart is ook niet mis, want dat is een NVIDIA GeForce GTX 1060.

Je kunt de HP OMEN 875-0184ND Desktop bij de Mediamarkt voor 1399 euro kopen.

Met een terrabyte harde schijf is er ook sprake van meer dan genoeg opslaggeheugen. De desktop kun je daarnaast een uniek tintje geven door de RRGB-verlichting aan te passen. Je hoeft überhaupt niet bang te zijn dat de PC er lelijk uitziet, want de behuizing is prachtig afgewerkt met een zwarte kleur en raampje waardoor je de binnenkant van je PC altijd in glorie kunt aanschouwen.