Foto: Microsoft

Als je nog niet helemaal blut bent door Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas heeft bol.com een nieuwe aanbieding. Via de webshop kan je een spiksplinternieuwe Xbox One X met 50 euro korting kopen, of een Xbox One S met 50 euro korting én een gratis controller ter waarde van 50 euro. Bij veel van de bundels krijg je ook nog een gratis game zoals Forza Horizon 4, Battlefield V of Fallout 76. De aanbieding geldt tot en met 23 december.

Bekijk hier het overzicht van alle afgeprijsde Xbox One X en Xbox One S consoles.

Gratis Forza Horizon 4 bij Xbox One X aanbieding

Eén van de games die je gratis bij de Xbox One X krijgt, is Forza Horizon 4. Deze racegame kwam eerder dit jaar uit en is een spin-off van de Forza Motorsport-games. Je bestuurt een opkomende racer in het Verenigd Koninkrijk, die zichzelf omhoog moet werken in het Horizon Festival. Dit doe je door middel van races voltooien en als nummer 1 uit de bus te komen. Er zijn straatraces, off-road races en rallyraces waarbij allerlei verschillende auto's voorbij komen.

Wij waren ontzettend blij met Forza Horizon 4. De fantastische graphics, grote hoeveelheid auto's en de heerlijke gameplay waren genoeg redenen voor ons om de game een 9.5 te geven in de Forza Horizon 4 review.