Enkele weken na de Black Friday deals bij Wehkamp is er alweer een nieuwe mogelijkheid om een aantal games aan te schaffen met korting. Met de code DF37WAHR krijg je namelijk 7,50 euro korting op een aankoop van minimaal 40 euro. Hieronder staan enkele voorbeelden van games die je met de aanbiedingen kan kopen.

Beste deals bij Wehkamp

Gebruik voor 7,50 euro korting bij Wehkamp de code DF37WAHR

Wehkamp kortingscode geldt op alles

De meeste games die hierboven staan vermeld zijn nog niet zo lang geleden uitgebracht. Deze Wehkamp kortingscode is dus een mooie mogelijkheid om deze games met korting aan te schaffen. De code werkt ook voor games die op dit moment nog niet zijn uitgekomen. Je krijgt dus zelfs korting wanneer je een game wil pre-orderen, zoals Kingdom Hearts 3 voor de PlayStation 4 of Xbox One.

Zelfs Red Dead Redemption 2, de game die vier Game of the Year awards won, is door deze kortingscode een stukje goedkoper. Goedkoper zelfs dan elke andere website in Nederland. Voor 47,50 euro voeg jij een van de beste games uit 2018 toe aan jouw collectie. In deze game ga je aan de slag als Arthur Morgan; een lid van de Dutch Van der Linde gang. Na een mislukte overval ga je samen met de bende op de vlucht en begin je aan je avontuur in de grote open wereld, waar je kunt doen en laten wat je wil.