Spiderman 2 trailer beschrijving verraadt eerste details
Foto: Marvel

Verschillende journalisten hebben een beschrijving gepubliceerd van de Spiderman 2 trailer. De trailer begint met Peter Parker (de hoofdrol wordt vertolkt door Tom Holland) en zijn tante May (gespeeld door Marisa Tomei). Hier wordt er geflirt met tante May door niemand minder dan Happy Hogan (Jon Favreau). Na deze poging om met May te flirten gaat de trailer verder in het schoolleven van Peter.

Peter is namelijk in de volgende scène van de trailer bezig met het inpakken van zijn spullen voor een reis die hij gaat maken naar Europa. De held laat dan ook expres zijn Spiderman pak thuis achter, met de gedachte die niet nodig te hebben op zijn reis. Zijn reis is samen met MJ (gespeeld door Zendaya) en zijn beste vriend Ned (Jacob Batalon) naar Venetië, Italië.

In de trailer is te zien dat Peter en MJ aan het flirten zijn. Niet heel overduidelijk of heel intens aan het flirten, maar toch wel gedragen ze zich wat liefdevoller dan vrienden richting elkaar. De Spiderman 2 trailer gaat daarna verder op een scène waarin Ned en Peter in een hotelkamer zitten in Parijs, Frankrijk. Plotseling komt Nick Fury naar binnen gewalst en meldt hij Peter dat hij een missie voor hem heeft en een Spiderman pak.

De trailer eindigt met de schurk in de film, Mysterio. Deze schurk wordt gespeeld door Jake Gyllenhaal en vecht aan Spiderman zijn zijde om hun gezamenlijke vijand Hydro-Man te verslaan. Mysterio heeft het klassieke kostuum, minus de helm in de trailer.

Spiderman 2 trailer releasedatum

Het is nog onbekend wanneer de trailer uit gaat komen voor het het publiek. Het vervolg op Spiderman: Homecoming heeft nog geen releasedatum, maar wordt verwacht in 2019. In de tussentijd wel alvast genieten van de door Marvel uitgebrachte Avengers Endgame trailer. Daarnaast hebben we ook al een aantal beelden van Captain Marvel kunnen zien en zelf de trailer van de Captain Marvel film kunnen analyseren.