Foto: XGN

Iedere maand kunnen er gratis games worden gedownload door de leden van de Xbox Game Pass service. Alle Game Pass december games zijn nu bekend en hieronder vinden jullie een overzicht van alle games met daarbij de datum dat ze te verkrijgen zijn.

Alle Xbox Game Pass december games

The Game Awards zijn in de nacht van 6 op 7 december geweest en hier werden drie van de bovenstaande games aangekondigd voor de Game Pass. Dit zijn Ashen, Kingdom Two Crown en Below. Deze games worden meteen toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor december. Zitten er een paar toffe games voor jullie tussen de gratis Game Pass december games?

De Game Awards 2018

Maar er werd nog veel meer gedaan tijdens de Game Awards 2018. Zo werden alle winnaars bekendgemaakt. God of War ging er vandoor met de Game of the Year titel. Maar ook Fortnite Battle Royale en Red Dead Redemption 2 hebben aardig wat prijzen naar binnen gesleept. Wil je alle winnaars te weten komen? Lees dan ons artikel over de Game Awards 2018 winnaars.

De Game Awards zijn opgericht om al deze prijzen uit te reiken, maar de laatste jaren is het voor veel grote ontwikkelaars een kans om nieuwe informatie over hun aankomende games vrij te geven. Zo werd er onder andere een Devil May Cry 5 trailer, RAGE 2 releasedatum, Anthem trailer en nog veel meer bekendgemaakt. We hebben alle aankondigingen op onze website staan, dus neem snel een kijkje.