De RAGE 2 release zal op 14 mei 2019 plaatsvinden en belooft een knotsgek avontuur vol actie te worden. In de post-apocalyptische wereld van RAGE zal je het opnemen tegen krankzinnige vijanden met een scala aan bizarre wapens. Je zal het allemaal zien door de ogen van je personage, want met RAGE 2 heb je een first-person shooter in handen.

De wereld die je gaat ervaren zal vol gevaren zitten, want iedereen in deze woestenij lijkt compleet doorgedraaid te zijn. Het zorgt voor bizarrre roestbakken om in rond te rijden en gemuteerde beesten om overhoop te schieten. Van alle gekte weet je haast niet waar je je kogels heen moet schieten.

De game wordt gemaakt door Avalanche Studios en id Software. Avalanche kun je kennen van Just Cause, terwijl id Software bekendstaat om de game DOOM en natuurlijk het eerste deel. De game werd afgelopen zomer nog voor E3 2018 uit de doeken gedaan. Het gebeurde nadat de game gelekt werd en vervolgens werd bevestigd door Bethesda door middel van een korte trailer.

RAGE 2 release gepaard met verschillende edities

RAGE 2 komt op 15 mei uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game krijgt ook een collector's edition die 119,99 dollar gaat kosten. In die collector's edition zit Ruckus the Talking Head, een grappenmaker die je aan je muur op kunt hangen en nog veel meer.