Er werd in de afgelopen week veel gespeculeerd over de veranderingen aan de Fortnite map voor het zevende seizoen. Nu is duidelijk geworden dat er een ijsberg tegen het Fortnite eiland aan ligt. Op deze ijsberg liggen drie nieuwe locaties met naam. De drie nieuwe locaties heten Frosty Flights, Polar Peak en Happy Hamlet.

Naast deze drie locaties met naam zijn er meerdere nieuwe interessante locaties op de vernieuwde Fortnite map. Ook komt er een Fortnite Creative Mode, waarin spelers alles kunnen doen en laten wat ze maar willen.

Fortnite season 7 patch notes brengen een vliegtuig naar Battle Royale

De afgelopen tijd werden er steeds meer voertuigen toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. We hadden al de shopping cart, ATK en de quad, maar nu kunnen we voor het eerst ook het luchtruim betreden. De X-4 Stormwing Plane wordt toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. In dit vliegtuig kunnen maximaal vijf personen mee. Er zit een machinegeweer in het vliegtuig gebouwd, maar dit wapen kan bij intensief gebruik oververhit raken. Voor valschade hoef je niet bang te zijn, want wanneer je uit het vliegtuig springt ga je automatisch skydiven.

Dit zijn de twee grootste toevoegingen aan Fortnite Battle Royale, maar er zijn ook wat kleinere aanpassingen. In het besneeuwde gebied kun je namelijk gebruik maken van een kabelbaan. Op deze manier kun je je snel en makkelijk van bergtop naar bergtop verplaatsen. Terwijl je dit doet kun je nog wel gewoon schieten.

Wapen en items in de Vault

Maar er worden in de Fortnite season 7 patch notes niet alleen features toegevoegd. Er worden ook een aantal bestaande features verplaatst naar de Vault. De Vault is de plek waar Epic Games wapens en items naar verplaatst wanneer er aanpassingen moeten worden doorgevoerd. Hieronder staat een lijst met alle wapens en items die door Epic Games in de Vault worden geplaatst.

  • Chiller
  • Clinger
  • Double Barrel Shotgun
  • Port-a-Fort
  • Shadow Stones
  • Shockwave Grenade