Foto: Marvel Entertainment

Het opvallende is dat Tom Holland, die Peter Parker a.k.a Spider-Man speelt, enkele maanden geleden via Instagram de naam van het vervolg onthulde. Het lijkt erop dat Jake Gyllenhaal dezelfde methode heeft gebruikt. Hij heeft zelfs een account aangemaakt zodat hij de video op Instagram kon plaatsen.

Onder de video staat de tekst: "Ik realiseer mij nu dat ik niet Spider-Man zal spelen". Jake Gyllenhaal was eerder dit jaar in gesprek over een rol in een Spider-Man film, maar het is nooit officieel bekendgemaakt. Zijn video op Instagram is wel een bevestiging van hem dat hij een rol heeft. Dat hij de rol van Spider-Man niet heeft is natuurlijk geen verassing aangezien we Tom Holland al hebben.

I just realized I’m not playing Spider-Man.

Een bericht gedeeld door Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) op

Spider-Man: Far From Home cast met Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal leest in de video een strip waarin Spider-Man het opneemt tegen Mysterio. In oktober werd er al een setfoto naar buiten gebracht. De afbeelding is niet van hoge kwaliteit, maar toch lijkt het erop dat we Mysterio zien.

Het gerucht dat Gyllenhaal Mysterio zou spelen ging al een tijdje rond, omdat hij zelf al aangaf dat hij de rol graag zou willen spelen. We kunnen pas met alle vertrouwen zeggen dat Jake Gyllenhaal Mysterio is wanneer het officieel wordt bevestigt, of wanneer we het in de film zien.

Spider-Man: Far Form Home zal op 4 juli 2019 in de bioscoop verschijnen.