De Fortnite Creative Mode wordt eigenlijk pas op donderdag 13 december uitgebracht, maar wanneer spelers de Battle Pass aanschaffen kunnen ze de nieuwe modus al een week eerder uitproberen. De spelers van Fortnite Battle Royale kunnen zelf modi creëren, rondscheuren op het eiland en nieuwe manieren verzinnen om de strijd aan te gaan met je vrienden.

Fortnite Creative Mode volop mogelijkheden

Al deze dingen kunnen de spelers op hun eigen persoonlijke eiland doen. De aanpassingen die aan het eiland worden gedaan, worden opgeslagen zodat je de volgende keer weer verder kunt gaan. In een blogpost van Epic Games wordt aangegeven dat de eerste versie van de Fortnite Creative Mode niet de laatste versie zal zijn. Er zullen in de komende maanden nieuwe features worden toegevoegd om de modus steeds een stukje beter te maken.

De nieuwe creatieve modus is de afgelopen tijd al getest door een aantal populaire content creators. Creators als TBNRFrags, Loserfruit, Lachlan en I AM WILDCAT hebben op dit moment allemaal video’s online staan waar zij de nieuwe modus uittesten.

Fortnite season 7 begint vandaag

Fortnite season 7 staat voor de deur. Er zijn nog maar een paar teasers uitgebracht door Epic Games op Twitter. Hieruit lijkt te blijken dat het zevende seizoen van Fortnite een winters thema gaat krijgen. In de andere teasers zien we personages gebruik maken van een zipline en snowboards. Het zou zomaar kunnen dat we deze nieuwe features vandaag al gaan zien.

Fortnite season 7 gaat namelijk vandaag al van start. Om 10 uur (Nederlandse tijd) gaan de servers namelijk offline. Het is niet bekend hoe lang het gaat duren voordat de spelers van de populaire Fortnite Battle Royale game hun eerste ervaring met Fortnite season 7 op kunnen doen.