Red Dead Online werkt momenteel ongeveer hetzelfde als GTA 5 betreffende de updates, namelijk beginnen met een bèta-versie en deze naderhand verbeteren waarbij ook meer content wordt geleverd. De bug waar nu het meest op wordt gefocust is de bug waarbij veel spelers zonder reden uit de server worden geschopt. Daarbij wordt ook de economie van de game wat meer gebalanceerd als dat deze aan het begin van de bèta was.

Dit is de eerste update die de multiplayer-modus ontvangt en Rockstar heeft er nog veel meer gepland staan in de toekomst. Na deze update staat de volgende update al gepland voor volgende week waarna er nog meer zullen volgen. Voor nu zijn deze updates nog het meest gericht op het oplossen van vervelende bugs en om de modus soepeler te laten verlopen, maar in de toekomst zullen er waarschijnlijk meer updates komen die meer content zullen leveren voor de online game.

Update voor Red Dead Online door middel van feedback

Als je tegen problemen of verbeterpunten aanloopt binnen de game is het mogelijk om feedback voor Red Dead Online te leveren op de website. Deze feedback probeert Rockstar zoveel mogelijk mee te nemen in de updates van Red Dead Online. De webpagina bevat twee opties van feedback, één voor de bugs en technische problemen en één voor feedback en suggesties. Bij het tweede kopje kun je bijvoorbeeld ook leuke ideeën geven die Rockstar aan Red Dead Online toe zou kunnen voegen.

Rockstar bedankt spelers van Red Dead Online voor de feedback die de bèta-versie tot nu toe heeft ontvangen en hoopt dat gamers feedback blijven geven. Rockstar belooft dat er nog veel meer updates zullen volgen om de game zo goed mogelijk te maken en hoopt dat spelers Red Dead Online blijven spelen.

Red Dead Redemption 2 is erg positief ontvangen bij critici en door gamers. Heb je de game nog niet gespeeld? Bekijk of de game een must-have voor jou is in onze Red Dead Redemption 2 review. Ook bespreken wij de hoogtepunten en valkuilen van de Red Dead Online beta in een van onze artikelen.