De Switch Mario Kart 8 Deluxe bundel is vanaf morgen beschikbaar bij Game Mania, maar kan vandaag al besteld worden. Voor 319 euro heb jij een gloednieuwe Nintendo Switch en Mario Kart 8 Deluxe in huis. En dat terwijl je normaal gesproken 369 euro voor een Nintendo Switch en Mario kart los betaald. Er zijn niet oneindig veel bundels beschikbaar, dus op = op.

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe bundel bestellen bij Game Mania!

Alles in de Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe bundel

De gloednieuwe bundel bevat logischerwijs een Nintendo Switch en Mario Kart 8 Deluxe. De Nintendo Switch wordt geleverd met een blauwe linker en rode rechter Joy-Con controller. Ook krijg je een Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip, twee Joy-Con Straps, AC Adapter en een HDMI-kabel. Voor Mario Kart 8 Deluxe zul je een downloadcode ontvangen. Je krijgt dus geen fysiek exemplaar van de populaire Mario racing game.

Mario Kart 8 Deluxe is een verbeterde versie van de originele Mario Kart 8 game die op 28 april 2017 uitkwam voor de Nintendo Switch. De Mario Kart 8 Deluxe versie bevatte alle tot dusver uitgebrachte content en bracht zelfs nog wat nieuwe content met zich mee. Dat de Deluxe versie alle extra content bevat, betekent dat er zestien extra tracks, zes extra personages en een nieuwe snelheidsklasse worden toegevoegd.

Ook werden er kleine aanpassingen doorgevoerd aan de gameplay. Zo werd bijvoorbeeld de Battle Mode compleet vernieuwd. Tot slot kun je Mario Kart 8 Deluxe in 1080p met zestig frames per seconde spelen wanneer je Nintendo Switch is aangesloten op het dock. Ook kun je met één Nintendo Switch met twee personen spelen wanneer je de Joy-Con controllers los maakt.

Mario Kart 8 Deluxe review

Wij prezen de game in onze Mario Kart 8 Deluxe review de graphics, de nieuwe toevoegingen en de vernieuwde Battle Mode. Waarom wij vinden dat deze game zelfs een 9 verdient, kun je teruglezen in de review.