Op de poster lijkt het alsof er twee kanten worden weergeven, blauw en rood. Dit kan te maken hebben met de innerlijke strijd van Captain Marvel tussen de Kree en aarde. De poster sluit dus aan bij het verhaal dat we al kennen van Captain Marvel.

De poster werd gedeeld door Marvel Entertainment op Twitter. Tegelijkertijd kondigde ze aan wanneer de nieuwe trailer uit gaat komen.

De eerste trailer van Captain Marvel kwam in september uit. Vervolgens werd ook de eerste poster gedeeld. Heb je de eerste trailer nog niet gezien of denk je dat je enkele hints uit de trailer gemist hebt? In onze trailer analyse lees je wat de eerste trailer te vertellen had.

Captain Marvel trailer niet het enige nieuws van Marvel

De tweede trailer en poster is niet het enige nieuws rondom Marvel. Directeur Joe Russo heeft namelijk verteld dat Chris Evans nog niet klaar is met Captain America. Er waren enkele hints dat Evans zou stoppen met zijn rol als Captain America na de aankomende Avengers film.

Joe Russo heeft gezegd dat het erg moeilijk was voor Evans om gedag te zeggen. Wat er nu gaat gebeuren met Chris Evans rol in de MCU moet snel duidelijk worden volgens Russo.

Voordat we het vervolg van Avengers: Infinity War kunnen zien, komt Captain Marvel in de bioscoop. We hoeven niet lang te wachten totdat we Captain Marvel kunnen zien. De films verschijnt namelijk op 8 maart in de bioscoop.