Demolition Derby is de nieuwste update voor The Crew 2. Met deze update kunnen twee spelers in een arena om een plek in de top strijden door de hoogste score te behalen. In de Bonneville Salt Flat-arena rijden speler vol in op hun tegenstanders en moeten ze voorkomen zelf in de prak te worden gereden. In het nieuwe circuit in Tucson is het de bedoeling dat de spelers hun tegenstanders van het parcours af rammen.

Wat zit er verder in deze gratis The Crew 2 update?

Naast deze nieuwe locaties, zullen er in de gratis Demolition Derby update voor de The Crew 2 ook vier nieuwe auto’s zitten. Deze zijn ook buiten de modus te gebruiken en zijn compleet kapot te maken.

Nieuwe locaties en nieuwe auto’s zijn niet het enige nieuwe. Naast deze toevoegingen zal er ook een multiplayermodus worden toegevoegd aan The Crew 2 na het downloaden van de gratis Demolition Derby update. In deze modus kunnen coureurs het opnemen tegen maximaal zeven andere spelers door de VS heen. Ook kun je in PvP leagues strijden en zal je daar ook beloningen bij kunnen winnen.

Racen door de VS

The Crew 2 is een racegame in een wereld die gebaseerd is op de Verenigde Staten. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt, maar moet je wel bewijzen in de game. Vooral als je nog een groentje bent, wordt er veel van je verwachten. Je kunt door de wereld heen rijden, maar je kunt ook naar genoeg evenementen gaan in de game. Je mag het zelf allemaal beslissen.

Ken je The Crew 2 nog niet goed, maar zou je de game wel beter willen leren kennen? Dan kun je terecht bij onze The Crew 2 tips voor wat handige weetjes! Zegt The Crew 2 jou “überhaupt niks? Dan kan onze review over The Crew 2 je misschien overtuigen de game een kans te geven.