Het is niet duidelijk gemaakt of het aantal spelers alleen voor Fortnite Battle Royale geldt, of dat het in combinatie met Fortnite Save the World is. Volgens meerdere mensen, waaronder Engadget.com, komt dit door de komst van verschillende versies van de game. In het afgelopen jaar zijn er namelijk een Nintendo Switch-versie, iPhone-versie en een versie voor Android verschenen.

Fortnite heeft een ingewikkelde geschiedenis. Fortnite begon in eerste instantie als een betaalde game, genaamd Fortnite Save the World. Twee jaar geleden kwam de gratis versie uit, Fortnite Battle Royale, waardoor de game erg populair werd. Epic Games wint hier in ieder geval veel mee. Het bedrijf is momenteel 13,1 miljard euro waard.

Fortnite spelers kunnen nu ook cadeautjes versturen

Kom snel in de feeststemming met de nieuwe testfunctie van Fortnite. Je kunt nu cadeautjes sturen naar je beste vrienden. Fortnite is dit nog aan het testen, dus je kunt er een week gebruik van maken. In deze week krijg je twee opties als je iets koopt: je kunt het zelf houden of je geeft het cadeau aan een vriend. Je kunt er een persoonlijk berichtje bijschrijven, speciaal voor jouw beste vriend.

Gisteren waren de Fornite servers offline. De Fortnite patch notes geven details voor de nieuwe v6.31 update. Er zijn genoeg nieuwe aanpassingen om naar uit te kijken.