Deze iconische animatiefilm krijgt dus een live-action remake. Dit werd eerder al bekendgemaakt met een teaser trailer van Dumbo. Daarnaast wisten we ook meteen dat de live-action film van de geliefde klassieker geregisseerd wordt door Tim Burton.

In de trailer zien we al een stukje van circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito). Hij vraagt aan Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbines) of ze voor een pasgeboren olifant, Dumbo, willen zorgen. De ontzettend grote oren van de olifant vallen meteen op, maar er wordt om gelachen. Het circus maakt wel een enorme comeback wanneer Milly en Joe erachter komen dat Dumbo kan vliegen.

Ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) neemt Dumbo mee voor zijn nieuwste entertainment onderneming, genaamd Dreamland. Het lijkt alleen anders in elkaar te zitten dan dat Holt en zijn kinderen dachten, want Dreamland zit vol met geheimen.

Dumbo trailer en poster op Twitter

Op Twitter werd het al duidelijk dat de eerste trailer te zien zou zijn tijdens de CMA Awards. Het Twitteraccount van de films plaatste namelijk naast de trailer een bericht met de nieuwe poster.

Weet je nou even niet meer met welke films Disney bezig is? Wij hebben alle live-action Disney films die eraan komen op een rijtje gezet. In dit lijstje staat Christopher Robin, maar deze film is al uitgekomen. Wij gaven de film in onze Christopher Robin review een 8.5 en noemde het een echte familiefilm.

Als je niet kunt wachten om Dumbo in de bioscoop te zien, kun je eerst The Nutcracker and the Four Realms nog op het witte doek zien. Dumbo verschijnt namelijk vanaf 27 maart 2019 in de bioscoop.