The Walking Dead The Final Season wordt uiteindelijk afgemaakt door Skybound Entertainment. Skybound heeft toegegeven dat ze probeert om het originele team dat aan de game werkte intact te houden.

Telltale werkt samen met Sherwood Partners om alle geldzaken te regelen. Daarnaast helpt Sherwoord Partners om alle problemen van Telltale volledig af te ronden. Advocaat Richard Hoeg vertelde in een gesprek met Game Daily dat er minder goed nieuws was voor de ex-medewerkers.

"Voor alle voormalige in aanmerking komende Telltale-medewerkers eindigt op 30 november 2018 de ziekteverzekering."

Nu dat het sluiten van Telltale dichterbij komt, zijn er enkele games verwijderd van Steam. Wat er nog meer gaat gebeuren nu de sluiting nadert is de grote vraag.

Telltale games op Steam

Op Steam zijn enkele games niet meer beschikbaar. The Walking Dead, Tales of Monkey Island en Back to the Future zijn verwijderd. Games zoals Batman, Guardians of the Galaxy, Tales from the Borderlands en Game of Thrones zijn nog steeds te koop.

Of er meer titels worden verwijderd is nog niet bekendgemaakt. Kun je de games nog niet loslaten? Dan hebben wij de 8 beste Telltale personages op een rij gezet. Daarnaast hebben wij ook gekeken naar de verschillen tussen The Walking Dead en The Last of Us.