De Game Mania Far Cry 5 deal is alleen vandaag geldig. Zo krijg je vlak voor Black Friday al flinke korting op een toffe first-person shooter die dit jaar nog uitkwam. De actie geldt alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One versie van Far Cry 5.

Hier kun je Far Cry 5 bestellen bij Game Mania!

Far Cry 5 deal bij Game Mania

Far Cry 5 speelt zich af in een fictieve plaats in Montana in de Verenigde Staten, genaamd Hope County. Een fanatieke Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden’s Gate, probeert de controle in Hope County over te nemen. Deze sekte wordt geleid door Joseph Seed. Aan jou de taak om de strijd aan te gaan en de mensen uit Hope County te bevrijden uit de greep van de gewelddadige sekte.

De game speelt zich af in een open wereld die jou helemaal kunt verkennen. Je hebt alle vrijheid om alle hoeken en gaten van de wereld te ontdekken. Far Cry 5 is de eerste game uit de franchise, waarbij je je eigen karakter kunt personaliseren. Om de sekte uit Hope County te verdrijven, kun je gebruik maken van verschillende voertuigen op het land en in de lucht.

Wij gaven de game een 8.8 in onze Far Cry 5 review. Lees in de review waarom wij dat vinden!

Black Friday Game Mania Deals

Naast deze actie die nu al beschikbaar is zijn er nog veel andere games in de aanbieding in de aanloop naar Black Friday. De eerste Game Mania Black Friday deals zijn namelijk bekend. Onder andere FIFA 19 en UFC 3 zijn op dit moment flink afgeprijsd. In de komende week zullen er steeds meer aanbiedingen van Game Mania bij komen.

Binnenkort volgt er een overzicht van alle Black Friday Deals. Houd onze website in de gaten!