In de eerste teaser trailer van de vierde Toy Story film zien we een aantal personages terugkeren. We zien de personages, waaronder Woody en Buzz Lightyear, hand in hand in een cirkel staan. Er klinkt vrolijke muziek en alles lijkt helemaal goed te gaan. Naast Woody en Buzz Lightyear zien we ook Jessie, Hamm, Rex, Slinky Dog en Mr. en Mrs. Potato Head. Ook zien we een nieuw stuk speelgoed, genaamd Forky. Hij is alleen niet zo blij om hier te zijn, waardoor de cirkel wordt verbroken.

Toy Story 4 teaser trailer toont de personages

Er is nog niet veel bekend over de nieuwste Toy Story film. In de beschrijving van de Toy Story 4 teaser trailer wordt het tipje van de sluier opgelicht over het plot van de film die in de zomer van 2019 uitkomt.

“Woody was zich altijd al bewust van zijn plek in de wereld. Zijn prioriteit ligt bij het blij maken van zijn kind of dat nu Andy of Bonnie is. Maar wanneer Bonnie een nieuw stuk speelgoed, genaamd Forky, toevoegt aan haar speelgoed collectie gaat het allemaal mis. Woody komt er samen met nieuwe en oude vrienden achter hoe groot de wereld kan zijn.”

De regisseur van Toy Story 4 is Josh Cooley die ook wel bekend is van Riley’s First Date?. De film wordt geproduceerd door Jonas Riviera en Mark Nielsen die je ook wel kunt kennen van de animatiefilm Up en Inside Out.

Toy Story 4 al drie keer uitgesteld

Toy Story 4 werd al meerdere keren uitgesteld. De film werd al in 2014 aangekondigd en zou in 2017 gaan uitkomen. Dit werd toen al uitgesteld tot een release in 2018. Omdat de productie van The Incredibles 2 heel vlot verliep, werd de release van Toy Story 4 en The Incredibles 2 omgewisseld. Daarom komt Toy Story 4 pas op 21 juni 2019 uit. The Incredibles 2 is inmiddels al uit en wat wij er van vinden lees je in onze The Incredibles 2 review.