Sommige challenges van deze week bevatten weer verschillende stages die je moet voltooien om de challenges volledig te halen. Hierdoor wordt het iets moeilijker om de challenges allemaal te voltooien, maar daardoor wordt het wel meer een uitdaging. Hieronder vind je een overzicht van alle challenges van Fortnite week 7.

Fortnite week 7 challenges

Gratis challenges

  • Open zeven ammo boxes in één match voor 5 sterren
  • Breng tegenstanders 500 schade toe met headshots voor 5 sterren
  • Breng je tegenstanders 300 schade toe in één match voor 2 sterren (stage 1)

Battle Pass challenges

  • Maak vijftig bomen kapot voor 5 sterren (stage 1)
  • Skydive door twintig ringen voor 5 sterren
  • Eet vijf appels voor 10 sterren (stage 1)
  • Elimineer drie tegenstanders in Pleasant Park voor 10 sterren

Fortnite v6.22 update met nieuwe modi en wapen

In de nieuwste Fortnite update worden er twee nieuwe limited time modi (LTM) toegevoegd. De eerste LTM is Team Terror. Hierbij spelen twee teams van 32 spelers tegen elkaar en moeten ze het ook nog een opnemen tegen de zombies die we al kennen van het Fortnitemares Event. Daarnaast keert de Blitz-modus terug naar Fortnite Battle Royale. Deze modus lijkt heel erg op de standaard modus, maar de storm beweegt veel sneller en er is betere loot te vinden.

Naast de nieuwe modi is er deze week ook een nieuw wapen toegevoegd aan Fortnite Battle Royale. De nieuwe heavy assault rifle kan worden gevonden in schatkisten, vending machines, supply drops en op de grond. Het wapen deelt bij ieder schot 44 tot 48 schade uit. De schade loopt op wanneer er een betere versie wordt gebruikt. De heavy assault rifle is te vinden in rare, epic en legendary versies.

De challenges van vorige week kunnen worden teruggevonden in het artikel over de Fortnite week 6 challenges. Ook werd eerder al bekend dat de National Football League een samenwerking is aangegaan met Epic Games. Er zijn nu speciale NFL skins beschikbaar in Fortnite Battle Royale.