Turf Wars is nog niet officieel aangekondigd door Sony of Insomniac Games, maar de foto’s wijzen er duidelijk op dat de nieuwe DLC er aan zit te komen. Turf Wars is het tweede deel van The City That Never Sleeps en het vervolg op The Heist.

In september kwam er nog een nieuwe trailer uit van The Heist DLC. Hierin zagen we Black Cat, die Spider-Man uitdaagt om haar te volgen op een trein. Gedurende het spel kom je erachter dat ze terug is in New York en ze laat hints achter om Spider-Man uit de tent te lokken. Wij zijn Black Cat nog niet tegengekomen toen we de basisgame speelden op gamescom, maar in The Heist DLC trailer was ze voor het eerst te zien.

Er zullen in de DLC nieuwe missies en challenges beschikbaar zijn die te maken hebben met de verschijning van Black Cat. Wanneer je deze nieuwe missies en challenges haalt, speel je drie nieuwe outfits vrij. Inmiddels hebben we de DLC al gespeeld en we waren ontzettend positief, want we gaven de DLC een acht. In onze The Heist DLC review lees je waarom wij dit vonden.

Turf Wars DLC

Marvel's Spider-Man Turf Wars DLC

Ook heeft Insomniac Games recent nieuwe details naar buiten gebracht over de nieuwe pakken. Ryan Smith, game director van Insomniac Games, kondigde zijn 3 nieuwe pakken aan op het PlayStation Blog. Ook liet hij nog screenshots en nieuwe concept-art zien. Je leest in ons artikel over de drie nieuwe Spider-Man pakken.

Smith zei op de PlayStation Blog dat hij de Resilient Suit wil benadrukken. Dit pak is gemaakt door de beroemde Marvel-illustrator Gabriele Dell’Otto. Verder zijn er nog 2 pakken, namelijk het Spider-Man pak van Scarlet Spider II en het Spider-UK-pak uit de Spider-Verse.

“We hielden ervan om originele kostuums naar de game te brengen, om te beginnen met onze Advanced Suit en verder te gaan met Adi Granov’s Velocity Suit. En ook dit is weer een geweldig exemplaar.”

De Turf Wars DLC wordt op 20 november vrijgegeven voor PlayStation 4. Marvel’s Spider-Man is inmiddels al uit en vrij om te spelen.