Foto: Courtesy Netflix

De berichten op sociale media beweren dat seizoen 3 in maart 2019 komt, maar dit is best een apart bericht. Stranger Things seizoen 2 eindigde namelijk eind 2017 en seizoen 3 was toen nog lang niet in zicht. Kun je echt niet wachten tot het nieuwe seizoen? Hier lees je nog eens alle feiten over seizoen 3 die wij weten.

Wees dus niet te enthousiast over het nieuwe seizoen. Op Facebook heeft een account genaamd Netflix Fans gisteren dus dit bericht geplaatst over Stranger Things. Het bericht is door bijna 100.000 mensen al gedeeld, maar het is vals.

Valse berichten over onder andere Stranger Things seizoen 3

Maar dit nieuws is niet bevestigd door de makers van Stranger Things. Er is zelfs al eerder bevestigd dat het derde seizoen rond de zomer van 2019 komt. Stranger Things is nog een slachtoffer van iemand die valse berichten verspreidt op sociale media. Dit gebeurde eerder al bij Harry Potter.

De valse berichten eindigde niet bij Stranger Things. Ook The End of the F**king World heeft een valse releasedatum gekregen. Dit werd weer door Netflix Fans op Facebook geplaatst. Het lijkt erop dat ze nepnieuws plaatsen over de releasedatums van series. Na het zien van zulke berichten, is het altijd verstandig om het even op te zoeken op Google voor bevestiging.