Super Mario Bros film onthuld

De eerdere Super Mario Bros film uit 1993 was geen groot succes. Bob Hoskins, een van de acteurs uit de film zei zelfs dat de film “een van de slechtste films was waar hij ooit in gespeeld had.” Er werd zelfs whisky gedronken tussen de scènes in. Meledandri zei het volgende in een statement:

“Ik vind het leuk dat de film de eerste keer niet goed is gemaakt. Ik denk dat dat spannender of waardevoller is dan simpelweg een nieuwe versie van een film maken die in het begin ongelooflijk goed is uitgevoerd.”

Al eerder een Super Mario Bros film uitgekomen

Hij denkt dat een van de redenen dat de film geen succes werd, is omdat de makers van de film niet samenwerkten met de makers van de game. Daarom gaat hij bij deze film nauwkeurig samenwerken met Shigeru Miyamoto. Dit is de beroemde designer en producer van Super Mario Bros.

“We houden Shigeru Miyamoto bij de maak van deze film in het middelpunt. Er is in Hollywood een geschiedenis van mensen die geloven dat ze het beter weten dan de mensen die verantwoordelijk zijn voor een eigendom. Ik heb die fout eerder gemaakt.”

Het is nog niet bekend wanneer de film uit gaat komen. De Super Mario Bros video game series zijn ontzettend populair geworden. Mario is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste mascottes van Nintendo. De eerste game kwam in 1987 uit in Europa en werd wereldwijd meer dan 40 miljoen keer verkocht. Dit maakt Super Mario Bros een van de best verkochte video games ooit. Ook de game uit 2012 was succesvol. Wij gaven de game een acht in onze Super Mario Bros review. Wij hebben de vijf moeilijkste levels uit de game voor je op een rijtje gezet.

Welke game uit de serie is jouw favoriet? Laat het weten in de comments.