De outfits gaan eruit zien als een van de 32 NFL-teams, maar spelers kunnen wel hun eigen nummer uitkiezen. De shirts zijn op 9 november in de item shop te vinden. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoeveel V-Bucks dit zal gaan kosten. Wel weten we dat de outfits voor zowel mannelijke als vrouwelijke avatars beschikbaar zullen worden. Fortnite heeft eerder dit jaar ook al voetbalshirts uitgebracht om het Wereldkampioenschap te vieren. Opvallend was, dat dit toen niet in samenwerking met FIFA was.

Fortnite NFL skins aangekondigd op Twitter

Los van de nieuwe skins die eraan zitten te komen, gebeurde er eerder deze week iets opvallends. De Fortnite Cube, ook wel Kevin genoemd, is een paar dagen geleden in de Battle Royale-modus geëxplodeerd. Fans van over de hele wereld zijn getuige geweest van het in-game live-evenement. Toen Kevin was verdwenen, verscheen er een gloednieuwe locatie op de Fortnite kaart.

Ook zijn er recent de Fortnite patch notes voor de v6.21 update uitgebracht. Hier werden ballonnen toegevoegd, waarmee spelers door de lucht kunnen zweven en in korte tijd meer afstand kunnen leggen. Spelers kunnen 20 ballonnen per keer vinden en wanneer je zes ballonnen gebruikt, zweef je omhoog. De ballonnen zijn te vinden in schatkisten, Supply Drops, Supply Llamas, Vending Machines en op de grond.

Fortnite is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en mobile.