De trailer geeft ons een glimp van de twee karakters in PUBG. De video laat duidelijk het uiterlijk van de karakters zien evenals hoe ze bewegen. Wanneer de skins in de game zullen verschijnen, is nog niet zeker. PUBG zit namelijk momenteel in een Halloween event, genaamd The Frightful Halloween. Met dit event kwamen ook nieuwe skins.

De Joker en Harley Quinn uit de trailer lijken sterk op de karakters van Suicide Squad. In de film speelde Jared Leto als de Joker en Margot Robbie als Harley Quinn. Ben je benieuwd naar onze mening over de film? In onze Suicide Squad review lees je wat wij van de film vonden.

PUBG kondigt Joker en Harley Quinn op sociale media aan

Op Twitter plaatste PUBG een Tweet met de trailer. In de korte video zie je Harley Quinn en de Joker vechten in een gevangenis.

Dit is niet de eerste keer dat een game karakters uit een film of serie gebruikt. Zo heeft Fortnite ooit een update gebracht waarin Thanos van Avengers: Infinity War voorkwam. Hierdoor lagen de servers even plat. Na de update zagen we dan de cross over tussen Marvel en Fortnite.

Nu komt PUBG binnenkort met een cross over tussen DC en de game. Misschien komen er later meer karakters uit Suicide Squad naar PUBG. Voorlopig blijft het bij de Joker en Harley Quinn.