Nadat Kevin ontploft was, kwamen spelers in een soort van lege ruimte terecht, waar ze zich gewoon konden bewegen. De ruimte was gevuld met blauwe vlinders. Zodra spelers dichtbij deze vlinders kwamen, kregen zij een animatie te zien die ze weer naar de normale map terug transporteerde. Kevin was verdwenen, maar er was wel een gloednieuwe locatie op de Fortnite kaart toegevoegd.

De Cube verscheen voor het eerst in seizoen vijf en zweef toen door de map rond. Uiteindelijk bleef hij in Loot Lake liggen en begon hij te smelten. In seizoen zes kwam de Cube weer terug en begon hij weer over de hele map te zweven. Uiteindelijk is de Cube naar Leaky Lake gegaan voor het Halloween event Fortnitemares. Fortnite kondigde het nieuwste Cube evenement aan op Twitter.

Fortnite Cube event aangekondigd op Twitter

Enkele dagen geleden zijn de Fortnite patch notes voor de v6.21 update uitgebracht. Hier werden ballonnen toegevoegd, waarmee spelers door de lucht kunnen zweven en in korte tijd meer afstand kunnen leggen., Spelers kunnen 20 ballonnen per keer vinden en wanneer je zes ballonnen gebruikt, zweef je omhoog. De ballonnen zijn te vinden in schatkisten, Supply Drops, Supply Llamas, Vending Machines en op de grond.

Fortnite is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en mobile.