Ashe is een gunslinger in Overwatch die aangekondigd werd tijdens BlizzCon 2018. Ze is een beruchte bendeleider met een bekende naam in de criminele onderwereld van Overwatch. Wanneer Ashe het niet in haar eentje red in een gevecht kan ze ook haar bondgenoot B.O.B. erbij roepen voor hulp.

Naast het feit dat Ashe een bondgenoot heeft en een gunslinger is heeft ze nog een aantal vaardigheden. Ze is een bekende dief die met gemak haar vijanden opblaast met wat dynamiet. Naast dynamiet kan ze ook binnen enkele seconden een geweer van haar heup afhalen en daarmee wat heftige schade aanrichten.

Nieuwe Overwatch Hero Ashe is nummer 29

Na de release van Overwatch in 2016 zijn verschillende Heroes toegevoegd aan de game. Ashe is de 29ste speelbare Hero. Blizzard heeft naast de onthullingstrailer ook het origineverhaal van de nieuwe heldin gedeeld..

Overwatch is een first-person shooter ontwikkeld door Blizzard Entertainment. In de game kun je verschillende maps spelen met verschillende karakters. Al deze karakters hebben verschillende eigenschappen en verschillende voor- en nadelen. De spelers kunnen in de game hun eigen punt verdedigen door de vijandige spelers te doden. Zodra je gedood bent moet je een aantal seconden wachten voor je weer tot leven komt.

Op BlizzCon 2018 is er heel wat nieuwe content aangekondigd. Van gloednieuwe games tot remakes van bekende games, tot nieuwe karakters. Kan je geen genoeg krijgen van de game Overwatch? Dan kun je ook nog ons artikel met de tien beste Overwatch tips lezen of ons artikel met vijf toffe Overwatch fanfiction verhalen lezen.