Als een gastkarakter komt 2B naar de game, ook wel bekend als YoRHa No.2 Type B. 2B is de protagonist in Nier: Automata. YoRHa en is een personage gemaakt om alle androïdes die de aarde overgenomen hebben uit te schakelen. Dit moet ze doen om alle overlevende mensen die nog op de aarde rondlopen te redden.

In de trailer kunnen we zien dat 2B het opneemt tegen Ivy. 2B zal in SoulCalibur 6 met haar kenmerkende zwaarden die ze ook in Nier: Automata gebruikt om de vijand uit te schakelen.

Geen releasedatum bekend voor de 2B Nier Automata SoulCalibur 6 DLC

Hoewel we in de trailer 2B in actie kunnen zien, weten we nog niet wanneer precies ze als speelbaar personage naar de game komt. De trailer laat alleen 'Coming Soon' weten.

2B is niet het enige gastpersonage in SouCalibur 6. Geralt of Rivia van The Witcher is ook speelbaar in de nieuwe SoulCalibur game. Geralt is al sinds de release van de game beschikbaar. De Engelse stem van Geralt is ingesproken door Doug Cockle die ook in de originele Witcher games de stem insprak.

Waar gaat Nier: Automata over?

Robots uit de ruimte nemen de aarde over en praktisch alle mensen zijn uitgeroeid. De laatste overlevenden mensen hebben androïdes ontworpen om de robots die de aarde hebben overgenomen te verslaan. In dit avontuur word je geholpen door andere androïdes en vliegt er ook een apparaat met je mee om je te voorzien van informatie over de omgevingen waar je bent. In onze Nier Automata Review kan je lezen wat wij van dit avontuur vonden.

SoulCalibur 6 is sinds 19 oktober beschikbaar. Weet je niet zeker of deze game wat is? Dan kun je ook nog onze review over SoulCalibur 6 lezen, waarin de game volgens ons een dik applaus verdiende en scoorde met een negen.