Foto: Treyarch

In het Black Ops 4 Halloween event kunnen er verschillende nieuwe beloningen worden verdiend. In de zombies modus is de Halloween Calling beschikbaar. Hierdoor kunnen er verschillende beloningen worden verdiend in de zombies modus. Naast de beloningen in de zombies modus kunnen er ook challenges worden gehaald in de andere spelmodi. Op de Black Market kunnen voor alle modi nieuwe items worden verkregen.

Black Ops 4 update met aanpassingen aan maps

In de multiplayer modus zijn verschillende kleine aanpassingen doorgevoerd. Sommige spelers konden geen vooruitgang boeken voor hun Contraband Tier. Inmiddels is dit probleem opgelost. Ook kwam het wel eens voor dat multiplayer matches eindigden met de melding dat de game sessie niet meer beschikbaar was. Dit is in de nieuwe Black Ops 4 update verholpen.

De Leaderboards voor alle spelmodi zijn beschikbaar. Wanneer spelers 25 matches hebben gespeeld, kunnen zij hun voortgang zien op deze Leaderboards. Dit geldt alleen voor de multiplayer modus en Blackout. Ook zijn de respawn-punten voor Free For All en Domination op sommige maps in de multiplayer modus aangepast. Aan de maps Militia en Payload zijn extra respawn-punten toegevoegd en voor Payload is er extra beschutting toegevoegd.

Aanpassingen aan Blackout

De nieuwe battle royale modus Blackout wordt wekelijks voorzien van updates. Het spelersmaximum voor Duo’s en Quads is gewijzigd. Duo’s worden nu gespeeld met maximaal honderd spelers en Quads worden gespeeld met maximaal 88 spelers. De nieuwe update heeft een probleem aangepakt met het verkrijgen van items van een geëlimineerde tegenstander. In sommige gevallen kon de loot van de tegenstander niet worden opgepakt, wat erg vervelend kan zijn wanneer je gehavend uit een gevecht komt.

Voor de patch notes van de nieuwe Call of Duty update kun je de Reddit post van Treyarch lezen. Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.