Red Dead Redemption 2 launch trailer is uitgebracht

De release van Red Dead Redemption 2 zit er nu echt aan te komen. Vandaar dat Rockstar Games de officiële launch trailer heeft uitgebracht. In de trailer zien we de prachtige graphics van de nieuwste game in de Red Dead serie. De Van der Linde Gang is op de vlucht en pleegt misdrijf na misdrijf. Van overvallen tot brandstichting en van het kapen van een trein.

Prachtige beelden in Red Dead Redemption 2 launch trailer

Ook de beelden van de natuur zijn indrukwekkend. Het landschap ziet eruit zoals het er in een film ook uit zou zien. Maar het is niet alleen maar mooi in de natuur… In de trailer zien we de hoofdpersoon, Arthur Morgan, namelijk het gevecht aangaan met een beer. Ook al ontkom je aan de autoriteiten, toch kan het zomaar afgelopen zijn in Red Dead Redemption 2.

Het verhaal van Red Dead Redemption 2 speelt zich af in 1899 in Amerika. De tijd van het Wilde Westen loopt op zijn einde. De Van der Linde gang moet vluchten en hebben constant agenten op hun hielen. Dan zijn er ook nog premiejagers die er alles aan doen om jou te pakken te krijgen, want daar krijgen ze dik voor betaald.

De keuze is aan jou

De stress van het vluchten zorgt voor problemen binnen de anders zo hechte groep. De keuze is aan jou: kiezen voor je eigen idealen of loyaal blijven aan de Van der Linde gang. De keuzes die je in het spel maakt, hebben invloed op het verhaal. Wie weet sta je er op een dag wel helemaal alleen voor!

Red Dead Redemption 2 is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.