Foto: Nintendo

De complete outfit bestaat uit een zombie Mario, die een gescheurd shirt en overal aan heeft en een bijl in zijn hoofd heeft. Volgens nintendolife zal de zombie-outfit vijfduizend gold coins kosten, terwijl het zombie-hoofddeksel drieduizend gold coins zal kosten.

Verder zijn er ook nieuwe camera filters aan de Snapshot-modus toegevoegd bij de update. De drie filters zijn onder andere Manga, Tile en Caleidoscoop. Deze kan je meteen uitproberen zodra je de game geüpdatet hebt. Hieronder zie je in een tweet hoe de filters eruit zien.

Zombie-outfit in Super Mario Odyssey vanaf nu beschikbaar

Los van de nieuwe zombie outfit in Super Mario Odyssey zijn er genoeg andere kostuums die je Mario aan kan laten trekken. Hierbij kun je denken aan Mario in een zwembroek met een snorkel of in een padvinders kostuum. Sommige pakjes zijn enkel voor de sier, maar soms heb je ze nodig om bepaalde delen van levels te openen. Wij hebben de top 10 Super Mario Odyssey transformaties voor je op een rijtje gezet.

Super Mario Odyssey gaat over Mario en Cappy, een wel heel bijzondere hoed. Cappy is namelijk eigenlijk een geest die Mario’s hoed wordt en zorgt ervoor dat Mario andere personages en objecten kan besturen. Samen reizen ze allerlei werelden af, om de trouwplannen van Bowser met Peach te stoppen.

Inmiddels heeft de game al meer dan 11 miljoen exemplaren verkocht en kreeg het veel positieve reacties van fans en critici. Ook wij hebben de game gespeeld op E3 vorig jaar. Heb jij de game al gespeeld? Zo ja, vond je het net zo goed als de critici of viel het je tegen? Laat het ons weten in de comments.

Super Mario Odyssey is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.