Via het Xbox Insider wordt de test gehouden, vooralsnog enkel in Noord-Amerika. Als je een Xbox Insider bent en een pre-order van Fallout 76, dan heb je kans dat je mee mag doen aan deze test. Verder moet je ook een Xbox Live Gold account hebben. Wanneer je meedoet aan de stress test, dan wordt er ook van je verwacht dat je niks deelt wat je gezien hebt in de game. Denk dan aan screenshots delen of content creëren met de nieuwe game erin.

De stress test van Fallout 76 bevat ook niet de volledige game en zal alleen een vroege versie bevatten. Het zal niet dezelfde versie zijn die wordt gebruikt voor de beta van Fallout 76 of de lancering van de game. Ondanks het feit dat alleen Xbox One spelers in Noord-Amerika mee kunnen doen aan de stress test, zullen in de latere beta wel PC en PS4 spelers de kans krijgen om de beta te proberen van de game, natuurlijk over de hele wereld.

Fallout 76 stress test bereid voor op de game

Fallout 76 is een alleen online speelbare actie-RPG. Op Reclamation Day 2102, 25 jaar nadat de bommen neer zijn gevallen stap jij de Vault uit om het leven op aarde opnieuw op te bouwen. Jij en de rest van de Vault Dwellers gaan een post-nucleaire Amerika ontdekken en verschillende quests voltooien.

Wij gingen eerder al aan de slag met de game. Daarover kun je alles lezen in de Fallout 76 hands-on.