Nieuwe Palm telefoon voor vervanging grote smartphone
Foto: Verizon

In plaats van een smartwatch is er nu ook een kleine telefoon, die je het beste kunt zien als een accessoire. Je kunt applicaties als de Play Store gebruiken en alle apps downloaden. Verder kun je ook de Palm telefoon synchroniseren met je primaire telefoon, waardoor je ook berichten, telefoonoproepen en alarmen kunt ontvangen op deze accessoires. Als je deze functie wilt hebben op deze dwerg telefoon moet je wel extra betalen, tien dollar per maand namelijk.

Wat deze telefoon accessoire voor mensen zo handig maakt is dat het een hele kleine telefoon is die je overal mee naartoe kunt nemen. Tegenwoordig zijn andere telefoons namelijk steeds groter, wat onhandig kan zijn bij bijvoorbeeld sporten of als je naar een feestje gaat waar je telefoon makkelijk gestolen kan worden.

De telefoon heeft wel veel functies die je normale telefoon ook heeft. Deze Palm telefoon heeft namelijk een Snapdragon 435 processor, een opslag van 32GB en een camera van 12 megapixels. Dat maakt het een handige en redelijk goede accessoires voor je telefoon. De Palm telefoon is voor 349 dollar te krijgen vanaf november. Wanneer de telefoon naar Nederland komt is nog de vraag.

Gaat de nieuwe Palm telefoon de smartwatch overtreffen?

Het is nog maar de vraag of de kleine Palm telefoon de smartwatch gaat overtreffen. Tot nu toe wordt de Apple Watch ook nog gezien als een handig hebbedingetje, zoals ook werd gezegd in onze review over de Apple Watch Series 4.

Deze Palm telefoon is te zien als accessoires. Als je wel fan bent van wat accessoires voor je telefoon, dan kun je ook onze special over tien coole smartphone accessoires lezen.