Tekken behoort al jarenlang tot de populairste titels als het gaat om het vechtgenre. Karakters als Yoshimitsu, Jin, Heihachi en Nina Williams zijn al tijden gevestigde namen in de franchise en komen ook vrijwel elke game weer terug. Ook in Tekken 7 zitten deze characters, maar uiteraard worden daar verschillende nieuwe namen aan toegevoegd.

Nieuwe Tekken 7 characters aan je voorgesteld

Met de release in aantocht is het een mooi moment om te kijken wie die personages dan zijn, die toegevoegd worden aan de selectie van Tekken 7. We beginnen met een nieuw, maar toch ook oud character.

Jack-7

Het eerste personage dat we hier tegenkomen is Jack-7. Eentje die we eigenlijk al kennen, maar in oudere versies. De Jack-robots zijn al vanaf het eerste deel te vinden in de Tekken-reeks. Toen ging het nog om Prototype Jack. Een prototype van de Russische vechtrobot.

Jack-7 is een reus van 2,35 meter en heeft eigenlijk maar één vechtstijl: brute kracht. Hij lijkt nog steeds op de Jacks die we kennen uit bijvoorbeeld Tekken 5 of Tekken 6, maar dan met wat andere kleuren.