De laatste jaren is door de bomen het bos niet meer te zien als het gaat om smartphones. Ze zijn letterlijk in alle soorten en maten te verkrijgen, maar er wordt continu ook nog aan nieuwe functies, features en eigenschappen gewerkt. 2017 lijkt wellicht een revolutionair jaar te worden als het gaat om de smartphone-industrie, dus in deze special behandelen we de beste nieuwe smartphones 2017.

5. Xiaomi Mi6

Apple, Samsung en HTC zijn momenteel de ‘grotere’ bedrijven die zich bezig houden met het ontwikkelen van smartphones. Dit zijn gelukkig niet de enige smartphonefabrikanten op de wereld, want er zijn ook talloze andere bedrijven die minder bekend zijn, maar wel smartphones van hoge kwaliteit uitbrengen.

Een van die bedrijven is Xiaomi met haar Xiaomi Mi smartphones. Deze Chinese smartphonefabrikant staat erom bekend altijd enorm kwalitatieve Android smartphones te leveren. De Xiaomi Mi 5 en de Xiaomi Mi MIX kenden een groot succes en zorgden voor veel positieve reacties, maar dat zorgt er ook voor dat de druk op de Xiaomi Mi 6 een stuk hoger ligt.

De nieuwste smartphone in de Xiaomi Mi serie, de Xiaomi Mi 6, zou de eerste Chinese smartphone kunnen zijn die een Snapdragon 835 processor bevat. Verder is er nog niet veel bekendgemaakt, maar volgens de geruchten zou de smartphone een 5.2-inch 4K scherm hebben.

Ondanks dat er nog niet veel informatie bekend is kunnen we van Xiaomi, als we de voorgaande smartphones bekijken, wederom een product met hoge kwaliteit en veel vernieuwing verwachten. Wegens de goede geschiedenis van Xiaomi is dit zeker een van de smartphones om in de gaten te houden.